Hronika

Pratite nas na Google news

Prijavili da im novac nestaje s računa

Prijavili da im novac nestaje s računa
Foto: N.N. | Prijavili da im novac nestaje s računa
Vesna Duka

GACKO - Policijska stanica Gacko radi na rasvjetljavanju krivičnog djela zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja u jednoj banci čiji komitenti u Gacku već dva dana zaredom prijavljuju nestanak novca sa računa, a radi se o sumi od oko 17.000 maraka.

Najprije je majka jednog studenta prijavila da joj je sa sinovog računa otuđeno 3.823,96 evra, da bi sutradan policija zaprimila novu prijavu da mu je sa tekućeg i deviznog računa otuđena suma od oko 10.000 maraka.

"U pitanju su dvije različite prijave, odnosno, dva različita lica koja su prijavila da im nedostaju određena novčana sredstva s računa, u vezi sa čim službenici Policijske uprave Trebinje i Okružno javno tužilaštvo Trebinje sprovode određene istražne radnje, u cilju utvrđivanja odgovornosti u ovom slučaju, a u narednim danima ćemo imati određene rezultate o kojima ćemo obavijestiti javnost", kazao je načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

On kaže da u cilju istrage ne može govoriti o detaljima, osim da su u pitanju različite osobe i različiti računi koji nemaju veze jedni sa drugima, osim da su imali račune u istoj banci.

U toku je, navode, rad na rasvjetljavanju krivičnog djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije