Hronika

Prijavljen napad na posmatrača kandidata za načelnika Bratunca

Prijavljen napad na posmatrača kandidata za načelnika Bratunca
Foto: Velibor Tripić / Arhiva | Prijavljen napad na posmatrača kandidata za načelnika Bratunca

BRATUNAC - Policijskoj stanici Bratunac danas u 10.50 je prijavljeno da je u mjestu Bjelovac fizički napadnut posmatrač jednog kandidata za načelnika opštine Bratunac, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kako su dodali, pripadnici Policijske stanice Bratunac preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a dežurni tužalac se izjasnio da u ovom događaju nema elemenata krivičnog djela.

Kako su dodali, osim toga, u 8.55 je Policijskoj stanici Bratunac prijavljen M.P. zbog prijetnji M.J. u mjestu Kravica. I u tom slučaju dežurni tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela.

"Policijska stanica Bratunac je evidentirala još nekoliko prijava, po kojima su postupili pripadnici Policijske stanice Bratunac i za njih utvrdili da su neosnovane", naveli su iz Policijske uprave Zvornik.

Štab Policijske uprave Zvornik "Prijevremeni izbori 2023", kako je saopšteno, prati i preduzima mjere i radnje u cilju održavanja povoljne bezbjednosne situacije u Zvorniku i Bratuncu na dan prijevremenih izbora.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije