Hronika

Pratite nas na Google news

Prijedorčani uhapšeni zbog krađe cigareta, slatkiša, kečapa i boje za jaja

Prijedorčani uhapšeni zbog krađe cigareta, slatkiša, kečapa i boje za jaja
Foto: N.N. | Prijedorčani uhapšeni zbog krađe cigareta, slatkiša, kečapa i boje za jaja
N.N.

PRIJEDOR - D.M. (18) i A.R. (19), iz Prijedora uhapšeni su zbog pljačke dvije trgovačke radnje odakle su odnijeli novac i robu.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičeni, u toku noći 09/10. jun, u mjestu Srednja Marićka nasilno ušli u objekat trgovačke radnje te otuđili novac u iznosu od oko 120,00 KM i različite vrste prehrambenih proizvoda.

Takođe je utvrđeno da su u toku noći sa 12. na 13. jun, u mjestu Marićka nasilno ušli u objekat trgovačke radnje iz koje su otuđili određenu količinu cigareta, alkoholnog pića i novac u iznosu od oko 1.000,00 KM. Dio otuđenih predmeta je pronađen te privremeno oduzet nakon čega će biti vraćeni vlasnicima.

Na fotografiji zaplijenjene robe koju je proslijedila Policijska uprava Prijedor vidi se da su iz radnji otuđene cigarete, slatkiši, pa čak i kečap i boja za farbanje jaja.

"Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, protiv lica D.M. i A.R. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela Teška krađa", saopšteno je iz PU Prijedor.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije