Hronika

Prijedorčanin lišen slobode zbog teške krađe

Prijedorčanin lišen slobode zbog teške krađe
Foto: Ilustracija | Prijedorčanin lišen slobode zbog teške krađe

Mrkonjić Grad - Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad lišili su slobode Prijedorčanina čiji su inicijali S.R. /46/ osumnjičenog da je u selu Bjelajce kod Mrkonjić Grada iz porodične kuće vlasnika D.E. ukrao laptop, aparat za varenje, auto-navigaciju i sitni alat.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopšteno je da je osumnjičeni 22. septembra u 16.40 časova upotrebom podesnog alata ušao kroz balkonska vrata u potkrovlju kuće i uzeo navedene stvari, nakon čega je nasilno ušlo i u garažu odakle je otuđio motornu testeru.


Policijski službenici su došli do saznanja da se otuđeni predmeti nalaze kod lica čiji si inicijali S.S. /51/ iz Šipova, koji je takođe zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prikrivanje lišen slobode.

Provjerama je ustanovljeno da je S.R. lice za kojim je Policijska uprava Bijeljina raspisala potjernicu za krivično djelo teška krađa kao i Kazneno-popravni zavod iz Banjaluke.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni S.S. iz Šipova nakon završene kriminalističke obrade pusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo prikrivanje.

Lice S.R. biće predano Sudskoj policiji i sprovedeno u Kazneno-popravni zavod Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije