Hronika

Prijedorčanin maltretirao i vrijeđao sugrađanina, sve objavio na Facebook

Prijedorčanin maltretirao i vrijeđao sugrađanina, sve objavio na Facebook
Foto: Facebook | Prijedorčanin maltretirao i vrijeđao sugrađanina, sve objavio na Facebook

PRIJEDOR - Prijedorska policija uhapsila je danas nasilnika Renata Marjanovića (31) iz tog grada nakon što je juče na otpadu sekundarnih sirovina u Prijedoru maltretirao i vrijeđao sugrađanina Azrina Hodžića, a snimak torture javno objavio na svom Facebook profilu.

Na snimku iznad kojeg je napisao "Samo trazim poštovanje ništa više u istoj mjeri košto mi poštujemo BiH odsad će te i Republiku Srpsku", vidi se kako tjera Hodžića da odlijepi naljepnicu sa grbom zastave BiH sa prikolice.

Natjerao je sugrađanina i da u kameru kaže: „Izvinite, Srbi u Prijedoru, što sam lijepio zastavu BiH na prikolicu. Neću nikad više i poštujem Republiku Srpsku i Milorada Dodika“, što on u stanju šoka i ponavlja za njim, pokušavajući ogrebati grb zastave sa prikolice u kojoj je vozio materijal koji je planirao prodati na otpad. Nakon toga Marjanović mu pruža ruku i kaže mu da je korektno postupio, ted a ga niko ne smije dirati, inače će “imati problem s njim”.

Kada je nasilnik prišao sugrađaninu najprije je mislio da se šali, jer ga nikada ranije nije vidio, ali ga je on udario nekoliko puta i uhvatio za vrat, te ponižavao na pomenuti način, a on ga je ustrahu slušao.

Nakon toga je sve prijavio policiji koja je od juče tragala za Marjanovićem a koji  je inače stari znalac policije po vršenju krivičnih djela i poznat je po svom nasilničkom ponašanju.

"R.M. uhapšen je danas oko 13 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je dan ranije na otpadu sekundarnih sirovina u Prijedoru, počinio krivična djela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje i tjelesna povreda na štetu tridesetdevetogodišnjeg lica iz Prijedora", naveli su iz prijedorske Policijske uprave.

Ističu da se sve dalje mjere i radnje prema uhapšenom preduzimaju u saradnji sa postupajućim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije