Hronika

Pratite nas na Google news

Stravičan snimak nesreće u kojoj je poginuo Prijedorčanin

Stravičan snimak nesreće u kojoj je poginuo Prijedorčanin
Foto: RTV Kozarska Dubica | Prijedorčanin poginuo, djevojčica u bolnici
Ljiljana Radić

KOZARSKA DUBICA - Pojavio se stravičan snimak nesreće u kojoj je poginuo Prijedorčanin Šefik Kenjar (65). U sudaru forda i dva audija u Kozarskoj Dubici povrijeđene su i četiri osobe, među kojima su trudnica Slobodanka P. (26) i devetogodišnja djevojčica.

Nastradali muškarac, koji je inače iz Kamičana, bio je za volanom forda, a u ovoj nesreći povrijeđena je i njegova supruga Džemila (62), kao i njihova sugrađanka Vanja B. (27), koja je bila za volanom audija A3.

Povrijeđena trudnica bila je za volanom audija A4, a devetogodišnja djevojčica, koja je bila s njom u automobilu, zadobila je povrede glave i prevezena je na Univerzitetski klinički centar RS, gdje je hospitalizovana u Klinici za dječju hirurgiju.

Zdravstveno stanje djevojčice koja je zadobila dominante povrede glave juče je bilo stabilno.

Kako je potvrđeno iz policije, navodeći inicijale povrijeđenih, šezdesetpetogodišnjak iz Prijedora je nastradao u nesreći koja se desila oko devet časova na magistralnom putu Kozarska Dubica - Gradiška,

"Povrijeđenima je medicinska pomoć ukazana u Opštoj bolnici Gradiška, nakon čega je dijete prevezeno u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci", naveli su iz policije.

Juče je policija na licu mjesta utvrđivala činjenice, tačnije koji vozač od tri vozila nije poštovao saobraćajnu signalizaciju, a što je dovelo do nesreće sa smrtnim ishodom.

Kako saznajemo, u ovom direktnom sudaru jednog audija i forda, na izlazu iz Kozarske Dubice prema Gradišci, nesrećni Kenjar je poginuo na licu mjesta.

Drugi audi je, navodno, naišao i udario jedno od vozila te sletio pored puta.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica.

Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela poginulog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije