Hronika

Prijedorčanin poginuo u sudaru na putu Kozarska Dubica - Gradiška

Prijedorčanin poginuo u sudaru na putu Kozarska Dubica - Gradiška
Foto: RTV Kozarska Dubica | Prijedorčanin poginuo na putu Kozarska Dubica - Gradiška

PRIJEDOR - Šezdesetpetogodišnjak iz Prijedora poginuo je, a četiri lica su povrijeđena u sudaru tri vozila na putu Kozarska Dubica - Gradiška, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Prijedor.

Na magistralnom putu Kozarska Dubica - Gradiška u Kozarskoj Dubici jutros oko 9.00 časova sudarili su se audi A4 kojim je upravljalo lice S.P. iz Kostajnice, audi A3 kojim je upravljalo lice V.B. iz Kozarske Dubice i ford fiest kojim je upravljao muškarac koji je poginuo, a čiji inicijali nisu navedeni.

Tjelesne povrede zadobili su vozač audija A4 i dijete koje se prevozilo u automobilu, suvozač u fordu fiesta DŽ.K. iz Prijedora i vozač audija A3.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici Gradiška, nakon čega su lica S.P. i dijete prevezeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj su izvršili okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica.

Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela stradalog lica koja će biti obavljena u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Vezana vijest:

Jedna osoba poginula, četiri povrijeđene u sudaru tri vozila

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije