Hronika

Prijedorčanin ukrao sitroen, odvezao se do Banjaluke pa ga vratio

Prijedorčanin ukrao sitroen, odvezao se do Banjaluke pa ga vratio
Foto: Ilustracija | Prijedorčanin ukrao sitroen, odvezao se do Banjaluke pa ga vratio

PRIJEDOR - Prijedorčanin Miroslav Gvozden (43) uhapšen je zbog sumnje da je ukrao sitroen, kojim je otišao iz Prijedora u Banjaluku, a zatim ga ponovo vratio na isto mjesto, saznaju "Nezavisne".

Ovog starog znanca policije terete da je u nedjelju oko 19 časova u mjestu Čejreci ukrao sitroen ksara, koji je bio parkiran pored trgovine, a sutradan je ukradeni automobil ponovo vraćen.

Prijedorska policija je Gvozdena, koji je poznat po krivičnim djelima, povezala sa krađom i on je uhapšen u Banjaluci, uz pomoć banjalučkih kolega.

"G.M. je od strane policijskih službenika PU Banjaluka lišen slobode i predat policijskim službenicima PU Prijedor", naveli su iz policije.

Gvozdena terete za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Pripadnici ove policijske uprave rasvijetlili su još jednu krađu vozila, koju su otkrili službenici Policijske stanice Kozarac i uhapsili Tuzlaka Hajruna Mujabašića (55).

Njega, kako saznajemo, terete da je ispred škole u Kozarcu ukrao moped od školskog čuvara u noći između 15. i 16. jula.

"Otuđeni moped je pronađen te privremeno oduzet, nakon čega će biti vraćen vlasniku. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica H.M. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj za krivično djelo krađa", naveli su iz prijedorske policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije