Hronika

Lice iz Prijedora upućivalo SMS prijetnje, pa sjekirom provalilo u kuću

Lice iz Prijedora upućivalo SMS prijetnje, pa sjekirom provalilo u kuću
Foto: N.N. | Prijedorčanin upućivao SMS prijetnje, pa sjekirom provalio u kuću

PRIJEDOR - Prijedorska policija uhapsila je lice M.B. (42) iz Prijedora, zbog sumnje da je počinilo krivična djela ugrožavanje sigurnosti, oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari i narušavanje nepovredivosti stana.

Iz Policijske uprave (PU) Prijedor je saopšteno da je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da je osumnjičeno lice, u četvrtak, 16. avgusta, oko 13.00 časova, došlo u dvorište porodične kuće jednog lica iz Prijedora, te je sa namjerom da fizički napadne njegovu porodicu i njihovu imovinu, sjekirom provalilo ulazna vrata i ušlo u kuću, u kojoj se u tom momentu nisu nalazili ukućani.

Osumnjičeno lice je sjekirom u nekoliko prostorija oštetilo više različitih predmeta.

"Preduzimajući dalje mjere i radnje, takođe je utvrđeno, da je isto lice dan ranije, u srijedu, 15. avgusta, putem SMS poruke drugom licu uputilo prijetnje po život, čime je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti", saopšteno je iz PU Prijedor.

 O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost su preduzete potrebne mjere i radnje.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, osumnjičeno lice, čiji su inicijali M.B. je uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predato na dalje postupanje dežurnom tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije