Hronika

Prijetio i pucao u vazduh, u kući mu pronašli arsenal

Prijetio i pucao u vazduh, u kući mu pronašli arsenal
Foto: USA-Reiseblogger Pixabay | Prijetio i pucao u vazduh, u kući mu pronašli arsenal

PRIJEDOR - S.P. iz Krupe na Uni uhapšen je zbog sumnje da je prijetio osobi iz Malog Dubovika te da je ispalio više hitaca u vazduh, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

"Policijski službenici Policijske stanice Krupa na Uni Policijske uprave Prijedor 13.8.2022. godine, nakon što je prijavljeno da je jednom licu iz mjesta Mali Dubovik uputio ozbiljne prijetnje po život, a potom iz vatrenog oružja ispalio više hitaca u vazduh, lišili su slobode S.P. iz Krupe na Uni zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ugrožavanje sigurnosti, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", pojašnjeno je iz policije.

Kako se navodi, izvršen je pretres kuće koju koristi osumnjičeni S.P., a pronađeni su i oduzeti lovačka puška, vojni karabin, plinski pištolj i municija za lovačko naoružanje.  

Oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Novom Gradu, a nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv S.P. biće dostavljen Izvještaj o navedenim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije