Hronika

Prijetio porodici i završio u bolnici

Prijetio porodici i završio u bolnici
Foto: Arhiva/Ilustracija | Prijetio porodici i završio u bolnici

MILIĆI – S.I. iz Milića je uhapšen jer se sumnjiči da je prijetio životom porodici, pa mu je pružena ljekarska pomoć nakon što je fizički napadnut.

Iz Policijske uprave Zvornik su saopštili da je Policijska stanica Milići juče evidentirala dva krivična djela ugrožavanje sigurnosti i tjelesna povreda.

"Policajci su navedenog dana oko 16 časova, postupajući po prijavi lica E.Ć. iz Milića, utvrdili da je lice S.I. iz Milića upućivalo prijetnje po život prijavitelju i njegovoj porodici, a potom bilo fizički napadnuto od strane prijavitelja E.Ć. Povrijeđenom licu S.I. je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima, pružena ljekarska pomoć, ali se dežurni doktor navedene ustanove nije izjasnio o stepenu zadobijenih povreda", rekli su iz policije.

Dodali su da je lice S.I. uhapšeno zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Izvršenim alkotestiranjem kod istog utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 2,07 g/kg. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Slijedi rad na dokumenotvanju krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti i tjelesna povreda", naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije