Hronika

Prilikom utovara sijena Teslićanka upala u bunar i utopila se

Prilikom utovara sijena Teslićanka upala u bunar i utopila se
Foto: mh-grafik/Pixabay | Prilikom utovara sijena Teslićanka upala u bunar i utopila se

​TESLIĆ - Tijelo žene M.V. izvučeno je iz bunara u mjestu Čečava, na području opštine Teslić, a sumnja se da je najvjerovatnije prilikom utovara sijena u radna kolica upala u neograđen bunar i utopila se.

Naime, Policijskoj stanici Teslić, juče oko 8.40, prijavljeno je da je u pomenutom mjestu prilikom pregleda bunara pronađeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe.

"Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Teslić, koji su beživotno tijelo izvukli iz bunara nakon čega je utvrđeno da se radi o licu inicijala M.V. sa područja opštine Teslić", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je u prisustvu ljekara mrtvozornika Doma zdravlja Teslić izvršen uviđaj prilikom čega je utvrđeno da je M.V. najvjerovatnije prilikom utovara sijena u radna kolica pala u neograđen bunar koji se nalazi u nesporednoj blizini sjenika, a bio je pokriven najlonom i daskom.

"Od strane ljekara mrtvozornika izvršen je spoljašnji pregled beživotnog tijela prilikom čega se isti izjasnio da se radi o zadesnoj smrti, nastaloj utapanjem bez vidljivih povreda po tijelu", navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije