Hronika

Priznao da je obljubio slabovidu staricu

Priznao da je obljubio slabovidu staricu
Foto: Ilustracija | Priznao da je obljubio slabovidu staricu

UGLJEVIK - Policija je uhapsila Borislava Jovanovića (52) iz Ugljevika zbog sumnje da je obljubio slabovidu staricu, što je on, kako saznajemo, i priznao istražiocima tokom kriminalističke obrade.

Osumnjičeni je, nakon što ga je policija ispitala, predat postupajućem tužiocu, koji je na potezu i odlučivaće da li će zatražiti da se Jovanoviću odredi pritvor.

Ovaj jeziv slučaj rasvijetlila je Policijska stanica Ugljevik, nakon što joj je prijavljeno da je muškarac bludničio nad nesrećnom ženom, koja bi, doslovno, po godinama mogla majka da mu bude.

"Ona ima 70 godina i duševno je nestabilna osoba. Skoro pa je slijepa, odnosno vidi sasvim malo. Samim tim nemoćna je da se odbrani. On je to vjerovatno znao i ušao joj u kuću, a zatim je iskoristio", pojašnjava sagovornik "Nezavisnih" upućen u ovaj slučaj.

Jovanović je, kako dodaje naš izvor, rođen u Lukavcu, a nastanjen je na području Ugljevika.

"Kada je nad njim vršena kriminalistička obrada u potpunosti je priznao ono što mu se stavlja na teret. Iz razumljivih razloga ne možemo otkriti detalje samog čina, odnosno onog što se tih memanata događalo u kući gdje starica živi", dodaje naš sagovornik.

Iz Policijske uprave Bijeljina danas je saopšteno da su policajci Policijske stanice Ugljevik uhapsili B.J. zbog sumnje da je počinio obljubu nad nemoćnim licem.

"Naime,  sumnja se da je prijavljeni B.J. 22. avgusta iskoristo teško psihično stanje oštećene, koja je duševno bolesna osoba, i u njenoj kući nad njom počinio obljubu", navedeno je u saopštenju iz Policijske uprave Bijeljina.

O svemu je, kako je danas saopšteno iz policije, obaviješteno i nadležno tužilaštvo.

"Policijski službenici izvršili su uviđaj lica mjesta, gdje su izuzeti određeni predmeti i tragovi radi preduzimanja daljih dokaznih radnji", navela je Aleksandra Simojlović, portparol PU Bijeljnina.

Nakon završene kriminalističke obrade pripadnici Policijske uprave Ugljevik su Jovanovića, uz izvještaj, predali u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Podsjetimo, nedavno je slučajem bludničenja zgrožena i javnost u Sanskom Mostu, i to nakon što je iz MUP-a USK saopšteno da su utvrdili da je M.M. (71) bludničio nad maloljetnom osobom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije