Hronika

Priznao da je u porodičnoj kući ubio mladića

Priznao da je u porodičnoj kući ubio mladića
Foto: N.N. | Priznao da je u porodičnoj kući ubio mladića

BIJELJINA - Policija je u Jablanici kod Lopara uhapsila muškarca čiji su inicijali Đ.B. (27) koji je priznao ubistvo dvadesetčetvorogodišnjeg L.S. koji se vodio kao nestao, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

 

U toku kriminalističke obrade Đ.B. je priznao da je u svojoj porodičnoj kući u Jablanici ubio L.S u noći 15. maja, te da je tijelo uklonio iz kuće kako bi prikrio dokaze i sakrio ga u napuštenom i devastiranom objektu u ovom mjestu.

Policija je pronašla tijelo ubijenog L.S. čiji je nestanak prijavljen 17. maja, a zadnji put je viđen kada se 15. maja u 22.00 časa udaljio iz porodične kuće u Jablanici.

Nakon sveobuhvatne pretrage terena i preduzimanjem niza operativnih i istražnih mjera i radnji ovo ubistvo rasvijetljeno je u roku od 24 časa u saradnji Policijske uprave Bijeljina i Odjeljenja za potrage i kriminalističko obavještajne analize Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske.

Policijska uprava Bijeljina, zajedno sa Okružnim javnim tužilaštvom Bijeljina, preduzima sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja i dokumentovanja krivičnog djela ubistva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije