Hronika

Prodao drogu sugrađaninu i maloljetniku, uhapšen Srpčanin

Prodao drogu sugrađaninu i maloljetniku, uhapšen Srpčanin
Foto: Ilustracija/Arhiva | Prodao drogu sugrađaninu i maloljetniku, uhapšen Srpčanin

​SRBAC - G.M. iz Srpca uhapšen je nakon što je policija utvrdila da su od njega drogu kupili M.J. i maloljetna osoba iz Srpca.

Naime, službenici Policijske stanice Srbac, juče su operativnim radom na terenu došli do saznanja  da  M.J. iz Srpca i maloljetna osoba posjeduju određenu količinu marihuane, koju su dobrovoljno predali policijskim službenicima.

"Daljim radom, policijski službenici su utvrdili da su navedena lica opojnu drogu konzumirali i dan ranije u kućama stanovanja, te da su istu kupili od lica G.M. iz Srpca koji je i lišen slobode", navoi se u saopštenju PU Gradiška.

 O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv G.M. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, dok je M.J. uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja po članu 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Protiv maloljetnog lica će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog  počinjenog prekršaja po članu 4. istog Zakona.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije