Hronika

Pronađen reno u jezeru kod Prijedora

Pronađen reno u jezeru kod Prijedora
Foto: Ilustracija | Pronađen reno u jezeru kod Prijedora

PRIJEDOR - Reno laguna, za koju je 15. marta prošle godine prijavljeno da je ukradena u Prijedoru, pronađena je u jezeru Adamuša u Ljubiji, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Uviđajem je, međutim, utvrđeno da na bravi vrata i kontakt bravi za paljenje nisu pronađeni tragovi oštećenja koji bi upućivali da se dogodilo krivično djelo, a istraga se nastavlja.

Nakon što je Policijskoj stanici Prijedor 1 prijavljeno da se u jezeru nalazi to vozilo, policajci su, u saradnji sa pripadnicima Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor, izvukli automobil iz vode.

"Izvršenim provjerama po osnovu registarskih oznaka koje su se nalazile na vozilu, utvrđeno je da se radi o automobilu vlasništvo lica T.Š. iz Prijedora, za koje je 15. marta prošle godine prijavljeno da je ukradeno sa parkinga u Prijedoru", saopštila je Zvezdana Alendarević, portparol Policijske uprave Prijedor.

Uviđajem je, uz ostalo, utvrđeno da su voda i mulj potpuno uništili vozilo.

"Po završenom uviđaju vozilo je vraćeno vlasniku. Policija nastavlja rad na utvrđivanju okolnosti ovog događaja", rečeno je za "Nezavisne" iz policije.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije