Hronika

Na obali Bilećkog jezera pronađen mrtav migrant?

Na obali Bilećkog jezera pronađen mrtav migrant?
Foto: N.N. | Pronađeno beživotno tijelo na obali Bilećkog jezera

BILEĆA - Na obali Bilećkog jezera, u bilećkom mjestu Miruše, veče, oko 20.30 časova u nedjelju, pronađen je leš nepoznatog muškarca, pa su mještani koji su ga i pronašli odmah pozvali policiju.

Uviđaj su uradili policijski službenici Policijske stanice Bileća danas u jutarnjim časovima, nakon koga je u Policijskoj upravi Trebinje saopšteno samo to da postoje osnovi sumnje da je riječ o licu koje je ilegalno prešlo državnu granicu.

Leš je u trenutku kada je pronađen bio poptuno go, pa se ni na osnovu bilo kakvog eventualnog dokumenta ne može utvrditi odakle dolazi, ali se za sada može samo pretpostaviti da je u pitanju migrant.

Iako je u leš u poodmakloj fazi raspadanja, nezvanično saznajemo da je primijetna njegova tamnoputost i još neki detalji koji idu u prilog pretpostavkama da je bio migrant.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju naložilo je da se izvrši obdukcija, s obzirom da se na osnovu vizuelnog pregleda ne može tačno utvrditi ni uzrok smrti.

Doktor Dražen Damjanjuk, patolog u Zavodu za sudsku medicine Odjeljenje Trebinje, potvrdio je da će on raditi obdukciju leša, te da bi se ona trebala raditi u večernjim satima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije