Hronika

Pratite nas na Google news

Pronađeno tijelo u Savi, sumnja se da se radi o ubijenom Zejćiroviću

Pronađeno tijelo u Savi, sumnja se da se radi o ubijenom Zejćiroviću
Foto: Ilustracija/Facebook | Pronađeno tijelo u Savi, sumnja se da se radi o Edinu Zejćiroviću
N.N.

BRČKO - U rijeci Savi na području Brčkog danas je pronađeno tijelo, a sumnja se da se radi o Edinu Zejćiroviću iz Čelića, za kojim se traga od 17. novembra.

To je potvrđeno Faktoru iz izvora bliskog istrazi ovog slučaja.

Tijelo zasad neidentifikovane osobe nađeno je u mjestu Vučilovac kod Brčkog, a izvlačenje je u toku.

Brčanski Osnovni sud je danas po prijedlogu Tužilaštva Brčko distrikta odredilo pritvor za trojicu muškaraca iz Brčkog zbog sumnje da su oteli, a potom na svirepi način ubili Zejćirovića.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva Brčko distrikta, pritvor je određen za S. H. (40), S. D. (22) i N. H. (26), zbog bojazni da će sakriti, uništiti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za krivični postupak, odnosno ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače.

"Osim toga, pritvor je opravdan krivičnim djelom za koje se sumnjiče, za koje se može izreći kazna zatvora deset godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili njegove posljedice",  navodi se u saopštenju.

Iz Policije i Tužilaštva Brčko distrikta zasad ne mogu dati zvaničnu potvrdu ovih informacija.

"Zasad ne možemo ništa komentarisati. Na istrazi ovog slučaja se intenzivno radi, a o rezultatima će javnost biti blagovremeno informisana", rekao je Šef Operativno-komunikacionog centra Policije Brčko distrikta Halid Emkić.

Povezane vijesti:

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije