Hronika

Protiv Teslićana podnesen izvještaj Tužilaštvu zbog napada

Protiv Teslićana podnesen izvještaj Tužilaštvu zbog napada
Foto: Pixnio | Protiv Teslićana podnesen izvještaj Tužilaštvu zbog napada

TESLIĆ - Protiv trojice muškaraca B.T, S.S. i S.V. teslićka policija podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj zbog sumnje da su u nedjelju, 5. maja, ispred kluba u Tesliću napali četiri osobe sa područja ove opštine, a između ostalog vlasnika kluba Dejana Gavrića koji je to prilikom zadobio povrede.

Naime, navedene trojac se sumnjiči da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje. 

Kako su ranije prenijeli mediji, osim vlasnika kluba, tada je povrijeđen i njegov otac, te radnici obezbjeđenja. Gavrić je tada naveo da su i u martu imali problem zbog tuče u diskoteci, te da je zbog tih problema prinuđen da zatvori klub. 

Osim toga, teslićka policija dostavila je izvještaj OJT Doboj protiv četiri osobe, i to takođe protiv B.T, ali i L.K, D.J. i A.P. sa područja ove opštine zbog sumnje da su izvršili krivična djela nasilničko ponašanje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. 

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, za navedena osobe postoji osnov sumnje da su 31. marta na području opštine Teslić presreli putničko vozilo u kojem su se nalazila tri osobe iz Banjaluke, i  tom prilikom mu oštetili vozilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije