Hronika

Provaljeno u dva stana u Doboju, ukraden bicikl u Tesliću

Provaljeno u dva stana u Doboju, ukraden bicikl u Tesliću
Foto: Ilustracija | Provaljeno u dva stana u Doboju, ukraden bicikl u Tesliću

DOBOJ - Policiji u Doboju prijavljeno je da su nepoznate osobe provalile u dva stana u Doboju, odakle je ukraden novac, te da je iz podrumskih prostorija u Tesliću ukraden bickl, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

"Policijska stanica Doboj jedan juče je dobila prijavu oštećene osobe da mu je provaljeno u stan u vremenu od 11 do 13 časova, a isti dan prijavu o provali u stan, odakle je takođe otuđen novac, dobili su i od osobe koja vjeruje da je provala u njegov stan izvršena u vremenu od petka  do ponedjeljka", navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da se Policijskoj stanici Teslić juče obratila osoba iz ovog grada koja je prijavilo da je u vremenu od ponedjeljka, 6. jula, do ponedjeljka, 13. jula, nepoznata osoba provalila u podrumske prostorije zgrade u kojoj stanuje, odakle je otuđilo bicikl.

O događajima je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnih djela teška krađa.   U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirane su i dvije saobraćajne nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije