Hronika

Pucao na trgovinu

Pucao na trgovinu
Foto: Ilustracija | Pucao na trgovinu

MODRIČA - Modrička policija identifikovala je Dragoljuba S. (29) i Narsida DŽ. (32) iz tog mjesta nakon što je u ponedjeljak ispaljen metak na prodavnicu u mjestu Tolisa.

Dvojac je tog dana oko pet časova ujutro došao pred trgovinu pežoom kojim je upravljao Narsid DŽ.

"Prvo su kucali na vrata trgovine, a pošto je bilo 4.50 i prodavnica nije bila otvorena, suvozač Dragoljub je, iz još neutrđenog razloga, ispalio hitac u objekat trgovine pa su otišli", naveli su izvori "Nezavisnih".

Kada je bilo vrijeme za otvaranje prodavnice, uočeno je oštećenje na prozoru i zidu u unutrašnjosti prodavnice te je o svemu obaviještena policija.

"Policijski službenici Policijske stanice Modriča isti dan su identifikovali lica koja su se navedenog dana u ranim jutarnjim časovima dovezla pred trgovinski objekat, kucala na ulazna vrata, nakon čega je D.S. ispalio metak iz vatrenog oružja u pravcu trgovine, čime je oštetio prozor i zid u unutrašnjosti iste", naveli su iz Policijske uprave Doboj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac  Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

"Tužilac se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnih djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", precizirali su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije