Hronika

Pucao u gume dva auta, pijani vozač vektre bježeći sletio

Pucao u gume dva auta, pijani vozač vektre bježeći sletio
Foto: Ustupljena fotografija | Pucao u gume dva auta, pijani vozač vektre bježeći sletio

TESLIĆ - S.M. iz Teslića uhapšen je u subotu zbog sumnje da je iz puške pucao u automobile pežo i opel vektru prilikom čega je na istima oštetio gume.

"Nakon pucnjave, D.Z., vozač opel vektre udaljio se sa lica mjesta nakon čega je sletio s kolovoza, te je kod istog utvrđeno prisustvo alkohola u krvi od 1,71 g/kg", saopšteno je iz PU Doboj.

Kako se dodaje, D.B., vozač pežoa sačekao je policajce na licu mjesta, a svi pristuni biće ispitani na okolonosti pucnjave.

"Od S.M.oduzeta je automatska puška, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koji navedeni koristi prilikom čega su pronađena dva okvira za automatsku pušku sa pripadajućim mecima i pištoljski meci", navodi se u saopštenju.

S.M., kako navode iz PU Doboj, se na teret stavljaju djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

"Po kompletiranju i dokumetovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima", zaključuje se u saopštenju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije