Hronika

Pucnjava u kući u Donjem Žabaru, ranjen muškarac

Pucnjava u kući u Donjem Žabaru, ranjen muškarac
Foto: Ustupljena fotografija | Pucnjava u kući u Donjem Žabaru, ranjen muškarac

DONJI ŽABAR - Željko S. (35) iz Šamca ranjen je u butinu, a pucnjava se dogodila u mjestu Čović Polje, opština Donji Žabar, u kući čiji je vlasnik Rajko S. (22), koji je potom uhapšen.

Dvadesetdvogodišnjaka terete za izazivanje opšte opasnosti, te nedozvoljeno držanje oružja, a kako su potvrdili izvori "Nezavisnih novina", pretresom njegove kuće i ostalih objekata koje koristi, pronađena je puška.

Rajka S. uhapsili su pripadnici Policijske stanice Pelagićevo. Tu policijsku stanicu je prethodno ljekar Doma zdravlja Šamac obavijestio da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen Šamčanin Željko S, sa prostrijelnom ranom u butini, koja je najvjerovatnije nanesena oružjem.

"Operativnim radom na terenu, policajci su došli do saznanja da se krivično djelo dogodilo u kući Rajka S. u Čović Polju, opština Donji Žabar", naveli su iz Policijske uprave Bijeljina, uz navođenje inicijala.

Kako nam je potvrđeno, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Šamcu, a uz saglasnost postupajućeg tužioca, policajci su pretresli kuću i pomoćne objekte koje koristi Rajko S.

"Tokom pretresa pronađeni su i izuzeti predmeti koji se dovode u vezu sa ovim krivičnim djelom", naveli su iz policije.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv Rajka S. će tužilaštvu biti podnesen izvještaj.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije