Hronika

Putem Posušje - Grude vozio 210 km na čas

Putem Posušje - Grude vozio 210 km na čas
Putem Posušje - Grude vozio 210 km na čas

MOSTAR, GRUDE - Snimka objavljena na video-portalu YouTube na kojoj su prikazana dvojica mladića kako regionalnom cestom Posušje - Grude voze brzinom od 210 kilometara na sat dovest će do podizanja prekršajne, a možda i kaznene prijave protiv vozača, doznajemo iz MUP-a ZHŽ.

Na snimci, koja je na YouTube objavljena 20. kolovoza i traje 47 sekundi, prikazana su dvojica mladića kako se voze spomenutom cestom, dok brzinomjer u jednom trenutku pokazuje da idu brzinom od nevjerojatnih 210 km/h.

''Vidjeli smo snimku. Iz onoga što se vidi utvrdili smo kako je vjerojatno snimljena na regionalnoj cesti Posušje - Grude. Također smo utvrdili kako postoje svi elementi za prekršajnu prijavu, a vjerojatno i elementi kaznenog djela. Učinit ćemo sve u našoj moći da identificiramo vozača'', rekao je Damir Čutura, glasnogovornik MUP-a ZHŽ.

Prije desetak dana na istoj prometnici dvadesetogodišnji Ivan Palac iz Gruda je vozeći audi A5 prešao na suprotni kolnički trak i u mercedesu A klase ubio bračni par Ćesić, a teško ozlijedio šestero djece.

''Nezavisne'' su, također, nedavno pisale i o jurnjavi od 260 kilometara na sat na dionici magistralnog pravca Prnjavor - Derventa.

No, u tom je slučaju policija bila nemoćna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije