Hronika

Pratite nas na Google news

Putnica o nesreći kod Banjaluke: Zavladala je panika i vriska

Putnica o nesreći kod Banjaluke: Zavladala je panika i vriska
Foto: Vatrogasna brigada Banjaluka | Putnica o nesreći kod Banjaluke: Zavladala je panika i vriska, vozač bio priseban
Ljiljana Radić

BANJALUKA - Iako je najviše povrijeđen i zadobio prelom noge, vozač autobusa u kojem je jutros povrijeđeno nekoliko putnika, bio je vrlo smiren nakon nesreće te zamolio putnike koji nisu povrijeđeni da pomognu čovjeku koji je sjedio u blizini njega.

Ispričala je za "Nezavisne" putnica u punom autobusu koji je jutros oko osam časova imao nezgodu Kolima kod Banjaluke kada se sudario sa kamionom.

"Sjedila sam naprijed u autobusu kada smo u blažoj krvini vidjeli kamion čiji je zadnji kraj odnosno prikolica skroz na našoj strani i vidim da će da nas udari. Brzo sam se uhvatila za šipku da ne ispadnem jer sam vidjela da nema šanse da izbjegnemo udar", rekla je za "Nezavisne"  putnica čiji je identitet poznat redakciji.

Kako nam je ispričala, pri udaru je pala i udarila rukom i glavom o pod.

"Zavladala je panika i vriska, a i ja sam se dobro ugruvala. Vidjela sam da je vozaču noga teško povrijeđena ali on je bio vrlo priseban. Bio je smiren i zamolio nas da pomognemo čovjeku iza njega, koji je dosta lakše prošao od njega. Pozvala sam Hitnu pomoć, a nas nekoliko je poslano na UKC RS na dalje pretrage", rekla je putnica.

Vezane vijesti:

Sudar autobusa i kamiona kod Banjaluke, više povrijeđenih

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije