Hronika

Racija u Trebinju, oduzet kokain i hladno oružje

Racija u Trebinju, oduzet kokain i hladno oružje
Foto: Ilustracija | Racija u Trebinju, oduzet kokain i hladno oružje

TREBINJE - U raciji koju je trebinjska policija provodila u petak veče radi kontrole ugostiteljskih objekata i održavanja povoljnog stanja bezbjednosti, te sprečavanja maloljetničke delikvencije, u jednom ugostiteljskom objektu u Trebinju je oduzet zamotuljak kokana od lica S.L., jedan nož od lica D.B, kao i dvije željezne cijevi.

Policija je saopštila da će protiv D.B. biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, na osnovu Zakona o oružju i municiji, a protiv  S.L. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka po Zakonu o proizvodnji i prometu opojnih droga, dok su željezne cijevi  izuzete radnjom uviđaja.

Policija je u ovoj raciji registrovala i dva prekršaja zbog posluživanja alkohola maloljetnim licima i četiri prekršaja zbog ometanja policijksih službenika u vršenju službene radnje, koji su takođe sankcionisani.

U Policijskoj upravi Trebinje kažu da su njihovi pripadnici preduzeli i niz drugih mjera i radnji, u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije