Hronika

Radnik obezbjeđenja mu rekao da stavi masku, on ga udario čakijom

Radnik obezbjeđenja mu rekao da stavi masku, on ga udario čakijom
Foto: Ilustracija | Radnik obezbjeđenja mu rekao da stavi masku, on ga udario čakijom

Tridesetčetvorogodišnji radnik obezbjeđenja u jednom od butika u Tržnom centru Tuzlanka u Tuzli povrijeđen je u fizičkom napadu, potvrđeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Portparol Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić za "Klix.ba" kaže da je incident u jednom od butika koji se nalazi u Tržnom centru Tuzlanka prijavljen oko 19:30 sati.

"Tom prilikom je došlo do naguravanja između zaštitara i nepoznatog muškarca koji je potom izvadio čakiju te njenom drškom udario zaštitara u predjelu glave. Na Klinici za hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli su utvrđene lakše tjelesne povrede te je zaštitar pušten na kućno liječenje", rekla je Kapidžićeva.

Identitet napadača još uvijek nije utvrđen, a Kapidžićeva kaže da se trenutno preduzimaju sve mjere i radnje na njegovom pronalasku.

Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi pomenuti portal, do incidenta je došlo jer je radnik obezbjeđenja muškarcu naredio da stavi zaštitnu masku na lice prilikom ulaska u butik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije