Hronika

Rasvijetljena četiri krivična djela teških krađa

Rasvijetljena četiri krivična djela teških krađa
Foto: N.N. | Rasvijetljena četiri krivična djela teških krađa
Srna

PRIJEDOR - Pripadnici prijedorske policije rasvjetlili su četiri teške krađe, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Prijedor.

U saopštenju je navedeno da su pripadnici Policijske stanice Prijedor jedan, 9. maja uhapsili lice čiji su inicijali G.M. (33) iz Oštre Luke koga su zatekli u krađi automobila "golf" vlasništvo lica M.T. iz Prijedora.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je G.M. 8. maja u Prijedoru počinio još jednu krađu putničkog automobila "pežo" vlasništvo lica čiji su inicijali B.A. iz Prijedora.

U drugom slučaju, pripadnici Policijske uprave Prijedor utvrdili su da je lice čiji su inicijali B.L. (23) iz Prijedora tokom noći 5. na 6. maj počinilo tešku krađu na štetu lica J.M, a materijalna šteta iznosi oko 9.100 KM.

Policija je utvrdila tokom kriminalističke obrade da je lice čiji su inicijali I.L. /38/ iz Prijedora 5. maja počinilo tešku krađu i oštećenom licu čiji su inicijali V.R. pričinilo materijalnu štetu od 250 KM.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv navedenih lica dostavljeni su izvještaji za počinjena krivična djela.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije