Hronika

Rasvijetljeno ubistvo Damira Ostojića

Rasvijetljeno ubistvo Damira Ostojića
Foto: N.N. | Rasvijetljeno ubistvo Damira Ostojića

BANJALUKA - Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske rasvijetlila je ubistvo Damira Ostojića Šijana (43), koji je izrešetan u septembru prošle godine, kada je ranjena njegova nevjenčana supruga Sandra Jošić (41), potvrdio je izvor "Nezavisnih".

Kako dodaje naš sagovornik, upućen u istragu, Srećko Trifković, koji je ranije uhapšen u sklopu istrage, odao je imena aktera ovog zločina.

Jošićeva je početkom septembra 2018. teško ranjena, ali se uspjela spasiti praveći se da je mrtva, nakon što je kiša metaka sasuta u nju i njenog supruga, koji je podlegao povredama.

Ubica je u Kozarskoj ulici, u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, u momentu nailaska terenca u kojem su bili supružnici, iskočio i u njih sasuo rafal.

Podsjetimo, nekoliko dana nakon tog zločina, policija je u Piskavici, nadomak Banjaluke, pronašla zapaljeni automobil i u njemu automatsku pušku. Potom je iz policije potvrđeno da je u pitanju vozilo koje je mjesec i po dana prije pronalaska ukradeno u Sarajevu.

Više o ubistvu Ostojića pročitajte OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije