Hronika

Revolt zbog djevojke iskalio na njenim vozilima i prozoru

Revolt zbog djevojke iskalio na njenim vozilima i prozoru
Foto: Ilustracija | Revolt zbog djevojke iskalio na njenim vozilima i prozoru

BANJALUKA- Vladimir Opaček (29) osumnjičen je da je zbog svađe sa djevojkom polupao stakla na automobilima koje koriste ona i njen brat, a koji su u vlasništvu njihovog oca, kao i da im je polupao prozor stana u Banjaluci, saznaju "Nezavisne".

Kako nam je potvrđeno, vozila pežo i BMW su bila na različitim lokacijama a na njima je tokom proteklog vikenda izrevoltirani mladić iskalio svoj bijes, te otišao do njihog stana i razbio prozor.

Policija je brzo pronašla i uhapsila osumnjičenog, koji im je dobro poznat po činjenju krivičnih djela.

Naime, kako je saopšteno iz policije, službenici Policijske uprave Banjaluka,u nedjelju su, neposredno nakon zaprimljenih prijava, identifikovali i uhapsili osobu inicijala V.O. iz Banjaluke.

Tereti se da je počinilo dva krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

"Naime, V.O. se sumnjiči da je istog dana u 04,25 časova i 07,40 časova, upotrebom fizičke snage i podesnog alata oštetio dva putnička vozila marke pežo i BMW, kao i da je razbio staklo na prozoru stana oštećenog lica", navode iz policije.

Opaček je podsjetimo lani bio lažno je prijavio da su ga 22. decembra kod "Vitaminke" napala tri migranta koji su ga, kako je tvrdio, posjekli po licu i ukrali mu novčanik i ručni sat.

Imao je povrede koje nisu odgovarale priči o napadu, već je djelovalo kao da se radi o namijernim rezovima pa jer policija  je tada operativnim radom na terenu utvrdila da se radi o lažnoj prijavi.

Takođe lani je osuđen  u Okružnom sudu u Banjaluci na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubistva Srđana Jovića, kojeg je, prema presudi izbo nožem u naselju Starčevica.

Osim zatvorske kazne izrečena mu je i obavezna mjera psihijatrijskog liječenja i čuvanja u zatvorenoj psihijatrijskoj ustanovi, dok za tim postoji potreba.

Međutim ta presuda nije pravosnažna i Opaček je osumnjičen za novo krivično djelo.

On je navodno osuđivan i u Sjedinjenim Američkim Državama zbog pljačke a pušten u oktobru 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije