Hronika

Robijaš priveden zbog incidenta u Olovu: Presreo vozilo Gordane Tadić

Robijaš priveden zbog incidenta u Olovu: Presreo vozilo Gordane Tadić
Foto: Arhiva / Ilustracija | Robijaš priveden zbog incidenta u Olovu: Presreo vozilo Gordane Tadić

OLOVO - Osuđenik I.A priveden je u Policijsku stanicu Olovo, nakon što je vozilom presreo automobil u kojem je bila Gordana Tadić, glavni tužilac Tužilaštva BiH, saopšteno je iz tog tužilaštva.

U saopštenju se dodaje da se radi o osuđeniku koji se nalazi na izdržavanju kazne, a koji se nalazio na dopustu iz zatvora.

"Policajci Direkcije za kooridnaciju policijskih tijela BiH, zajedno sa partnerskim policijskim agencijama na terenu i nadležnim kantonalnim tužilaštvom, rade provjere svih podataka i informacija o osobi koja je svojim vozilom ugrožavala sigurnost glavne tužiteljice Gordane Tadić i njezinog vozila i policijske pratnje", naveli su u petak iz Tužilaštva BiH.

Kako dodaju, presretanje i ugrožavanje vozila desilo se u petak u popodnevnim satima u blizini Olova. 

"Vozilo glavne tužiteljice u pratnji je policijskih vozila sa vidljivim svjetlosnim uređajima i signalima, tako da je isključeno da počinitelj nije znao da se radi o osiguranju osobe pod 24-satnom policijskom zaštitom", naveli su iz Tužilaštva BiH.

Kako dodaju, pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH će pojačati mjere bezbjednosti Tadićeve zbog ovog događaja, ali i postojanja  drugih saznanja  i informacija o mogućim ugrožavanjima njene bezbjednosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije