Hronika

Sahranjene beba, majka i baka stradale u tragičnoj nesreći

Sahranjene beba, majka i baka stradale u tragičnoj nesreći
Foto: Screenshot | Sahranjene beba, majka i baka stradale u tragičnoj nesreći

Na groblju Vilovac u Tarčinu klanjana je dženaza Senadi Serdarević (57), njenoj kćerki Adni Divović (21), te njenom četvoromjesečnom sinu Emanu, koji su stradali u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u Zoviku kod Hadžića.

Ni kiša koja je sve vrijeme padala, ni hladno i tmurno vrijeme nisu spriječili stotine prijatelja i poznanika, te mještana Tarčina i okolnih sela, da prisustvuju ispraćaju na bolji svijet tragično stradalih sugrađana.

Otac malenog Emana i Adnin suprug neutješno je plakao dok su ga ljudi pokušavali utješiti, a prizor oca koji nosi mali tabut nikog nije ostavio ravnodušnim.

Zbog sahrane tragično stradalim sugrađanima na području opštine Hadžići, odlukom opštinskog načelnika, proglašen je Dan žalosti.

Na zgradi Opštine Hadžići, javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština, zastave su spuštene na pola koplja, na javnim mjestima zabranjeno je održavanje programa javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a u ugostiteljskim objektima nema muzike.

Stravična nesreća u kojoj je stradala ova porodica dogodila se u ponedjeljak u 13.25 sati, kada je pežo kojim je upravljala Adna, a sa kojom su u vozilu bili i njena majka i četvoromjesečni sin, vraćajući se kući u Tarčin iz Doma zdravlja Hadžići iz neutvrđenih razloga prešla u suprotnu kolovoznu traku.

Iz suprotnog pravca naišao je kamion sa mješalicom za beton, te je došlo do direktnog sudara.

Nažalost, svo troje putnika iz pežoa su na mjestu bili mrtvi.

(Faktor.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije