Hronika

Sarajlija suprugu napao nožem, pa se objesio u šupi

Sarajlija suprugu napao nožem, pa se objesio u šupi
Foto: Faktor | Sarajlija suprugu napao nožem, pa se objesio u šupi

SARAJEVO - Sedamdesettrogodišnjak Ragib T. iz Sarajeva oduzeo je sebi život nakon što je napao nožem suprugu Sabahetu T. (80).

Ovaj nemili događaj odigrao se u njihovoj porodičnoj kući u naselju Buća potok u nedjelju u ranim jutarnjim satima, a danas je potvrđeno iz policije.

Starac se, kako saznajemo, nakon sukoba sa ženom objesio u šupi, koja se nalazila u dvorištu kuće, gdje je i pronađeno njegovo tijelo.

Kako je "Nezavisnim" potvrđeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, 29. jula oko šest časova policiji je prijavljen napad nožem na ženu i da su joj nanesene tjelesne povrede.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta zajedno sa dežurnim tužiocem Kantonalnog tužilašta Sarajevo, koji je rukovodio uviđajnim radnjama", kaže portparol MUP-a KS Suvada Kuldija.

Ističe da su po dolasku tamo zatekli povrijeđenu ženu, kao i beživotno tijelo muškarca.

Kuldija nije precizirala o kakvim se povredama kod žene radi, ali joj je odmah ukazana ljekarska pomoć.

Nezvanično saznajemo da je starica Sabaheta T. zadobila lakše tjelesne povrede koje nisu opasne po život.

Takođe nezvanično, od mještana koji žive u blizini ovog starijeg bračnog para saznajemo da su oni i ranije imali česte sukobe.

Podsjećamo da je i prije tri mjeseca u sarajevskom naselju Soukbunar bračna nesuglasica tragično završena nakon što je tokom žestoke svađe suprugu Seadu Delaliću (57) njegova godinu mlađa supruga Merzija zarila kuhinjski nož u srce.

Ona je policiji tada ispričala da je tokom svađe došlo do naguravanja i da je u ruci imala kuhinjski nož kojim je izbola supruga, a koji je od uboda iskrvario i preminuo.

Oni su u braku bili tri decenije, ali je, prema njenim riječima, on počeo da pije i svađe su bile učestale.

Takođe, kajem juna u zeničkom naselju Trgovišće tokom bračne svađe koja je kulminirala teško je povrijeđena žena T.S., kojoj je muž nožem nanio teške povrede, zbog kojih je hospitalizovana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije