Hronika

Sarajlija ukrao popu mantiju u Kozarskoj Dubici

Sarajlija ukrao popu mantiju u Kozarskoj Dubici
Sarajlija ukrao popu mantiju u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Emir Muhić (22) iz Sarajeva, kojeg je policija u Kozarskoj Dubici uhapsila zbog krađe mercedesa vrijednog 70.000 KM, počinio je još dvije krađe u ovom gradu, s tim što mu je na meti bio i lokalni sveštenik, saznaju "Nezavisne".

Po riječima mještana, svešteniku je ukrao stvari, uključujući i mantiju, molitvenik i krst.

Ove detalje iz policije nisu mogli da potvrde, osim što su saopštili da su pripadnici Policijske stanice Kozarska Dubica došli do dokaza i obavještenja da je osumnjičeni u istoj noći, kada je ukraden mercedes, počinio i dvije krađe.

"Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeno lice E.M. u toku noći 06/07.06.2017. godine, iz  pežoa otuđio aktovku u kojoj se nalazili sveštenička oprema, na štetu V.D. iz Kozarske Dubice. U istom vremenskom periodu osumnjičeni je iz BMW-a u vlasništvu M.G. iz Kozarske Dubice otuđio putnu ispravu na ime jednog maloljetnog lica", stoji u policijskom saopštenju.

Policajci su kod osumnjičenog pronašli te privremeno oduzeli predmete koji potiču iz krađa, a koji će u skladu sa Zakonom biti vraćeni vlasniku.

Podsjetimo, apetiti Emira Muhića, koji je sa godinu starijim bratom Adijem nedavno u Kozarskoj Dubici ukrao stariji audi 80, znatno su porasli, a ovaj put mu je, u istom gradu, na meti bio mercedes C220, vrijedan čak 70.000 maraka.

Međutim, baksuzluk ga je i ovaj put sustigao, pa je taj luksuzni četvorotočkaš slupao, nakon čega je uhapšen, baš kao i prvi put, kada je uhapšen sa bratom.

Emira su prekjuče uhapsili pripadnici Policijske stanice Kozarska Dubica, i to u tom gradu, nakon teške krađe u mjestu Jošik, gdje je iz dvorišta kuće ukraden mercedes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije