Hronika

Šefa Civilne zaštite u Tesliću pretukli pred sinom

Šefa Civilne zaštite u Tesliću pretukli pred sinom
Foto: N.N. | Šefa Civilne zaštite u Tesliću pretukli pred sinom

TESLIĆ - Dule Borić, šef Civilne zaštite u Tesliću, pretučen je u ovom gradu u blizini dječjeg igrališta, saznaju "Nezavisne".

Iz Policijske uprave Doboj su potvrdili da im je prijavljeno da su dvije nepoznate osobe u nedjelju napale Borića i nanijele mu teške povrede. Kako su istakli, Borić je upućen u Dom zdravlja u Tesliću, gdje mu je pružena ljekarska pomoć, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.

Policija traga za nepoznatim počiniocima, koji su, kako saznajemo, imali prekriven dio lica, a tužilac je slučaj okarakterisao kao nanošenje tjelesnih povreda.

Borić je inače aktivista SDS-a, a iz ove stranke su najoštrije osudili napad, navodeći da se desio na parkingu ispred njegovog stana, gdje su ga navodno presrela dva potpuno maskirana lica i nanijela mu povrede i rasjekotine s više udaraca u glavu.  Ističu da se sve izdešavalo usred dana u Ulici Jovana Dučića pred maloljetnim djetetom i u blizini igrališta gdje je bilo dosta djece.

Kako se navodi, prilikom napada s Borićem je bio njegov maloljetni sin, koji je uspio da pobjegne i pozove pomoć s obližnjeg dječjeg igrališta. U SDS-u od nadležnih očekuju da što prije privedu pravdi počinioce ovog napada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije