Hronika

Pratite nas na Google news

Senator RS tvrdi da mu je prijećeno: "Zabrinut sam za bezbjednost"

Senator RS tvrdi da mu je prijećeno:  "Zabrinut sam za bezbjednost"
Foto: Screenshot | Senator RS tvrdi da mu je prijećeno: "Zabrinut sam za bezbjednost"
N.N.

BIJELJINA - Svetozar Mihajlović nekadašnji predsjedavajući Savjeta ministara BiH i aktuelni član Senata Republike Srpske, tvrdi da je dobio prijetnje, nakon njegovog hapšenja u Bijeljini prije tri dana.

"Potvrdile su se i  obistinile moje sumnje, a to je da sam opravdano zabrinut za svoju bezbjednost i bezbjednost svoje porodice, upućene su mi ozbiljne prijetnje od strane meni nepoznatog lica", rekao je Mihajlović i dodao:

"Sinoć oko 19.40 časova, nakon popijene kafe krenuo sam kući i prilikom ulaska u automobil prišao mi je jedan čovjek srednjih godina i rekao mi da je dobronamjeran i da pripazim na davanje izjava da ne dajem izjave vezano za ovaj slučaj u vezi mog hapšenja da zaobiđem medije jer ima poruka da 'Drina i Sava nisu daleko od Bijeljine i da to shvatim vrlo ozbiljno'".

On za portal "Dešavanja u Bijeljini" kaže da je o tim riječima dugo razmišljao i da je shvatio da je njemu i njegovoj porodici ugrožena bezbjednost.

"Cijelu noć sam razmišljao šta da uradim kako da se ponašam i odlučio sam da neću da dozvolim da se ovo zataška i hoću do kraja da upoznam javnost sa ovim slučajem", rekao je on.


Možda će vas zanimati i ovo:

Hapšenje senatora RS: Izvukli me iz automobila i oborili na asfalt

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije