Hronika

Sin i majka uhapšeni zbog krivolova i skrivanja dokaza

Sin i majka uhapšeni zbog krivolova i skrivanja dokaza
Foto: N.N. | Sin i majka uhapšeni zbog krivolova i skrivanja dokaza

​KOTOR VAROŠ - Kotorvarošanin B.M., koji je u subotu uz pomoć struje pecao ribu s nastradalim sugrađaninom Dejanom Jurićem (30), kojeg je usmrtila struja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nezakonit ribolov.

Istog dana, kako saznaju "Nezavisne", uhapšena je i njegova majka O.M. zbog sumnje da je izvršila krivično djelo sprečavanje dokazivanja, jer je s lica mjesta uklonila sredstva izvršenja krivičnog djela nezakonit ribolov.

Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave Banjaluka, policija iz Kotor Varoša je oko 13 časova postupila su po zaprimljenoj prijavi da je u lokalni Dom zdravlja dovezeno beživotno tijelo tridesetogodišnjaka, koje je prethodno izvučeno iz rijeke Vrbanje na obalu u mjestu Obodnik.

"Policijski službenici su izvršili uviđaj na licu mjesta, a daljim radom utvrdili su da je tridesetogodišnjak bio u društvu sa B.M. i da su pomoću električne energije nezakonito lovili ribu u rijeci Vrbanji te da je od posljedica navedenog zadobio povrede od kojih je preminuo", naveli su iz policije.

Nezvanično saznajemo da je B.M. kum nastradalog mladića. Pecali su oko podne na viru odmah ispod kuće nastradalog. U jednom momentu, kako saznajemo, on se udaljio, a kada se vratio zatekao je tijelo Jurića u koritu rijeke. Na početku se sumnjalo da se tridesetogodišnjak okliznuo na kamen i udario glavom te da je tako nastradao.

Kako nezvanično saznajemo, B.M. je mladića i odvezao u Dom zdravlja, ali nažalost nije mu bilo spasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije