Hronika

Šipovljanin pijan u kafani potezao pištolj, gosti mu oteli oružje

Šipovljanin pijan u kafani potezao pištolj, gosti mu oteli oružje
Foto: Ilustracija | Šipovljanin pijan u kafani potezao pištolj, gosti mu oteli oružje

ŠIPOVO - Šipovljanin A.P. (29) uhapšen je nakon što je u kafani u tom mjestu pijan potezao pištolj prema jednom muškarcu, ali su mu gosti lokala oteli oružje.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, šipovačka policija uhapsila je A.P. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Naime, sinoć oko 21,45 časova, u Policijsku stanicu Šipovo, je prijavljeno da je u je ugostiteljskom objektu u Karađorđevoj ulici, A.P. uperio pištolj u pravcu jedne osobe nakon čega su gosti iz lokala uspjeli da mu uzmu pištolj.

"Odmah po prijavi na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su utvrdili da je A.P. koristio startni pištolj koji je oduzet, a alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 2,34 g/kg", rekla je Božana Vulin, portparol PU Mrkonjić Grad.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nad osumnjičenim licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije