Hronika

Šok u Modriči: Ubio trogodišnju kćerku, pa sebe

Šok u Modriči: Ubio trogodišnju kćerku, pa sebe
Šok u Modriči: Ubio trogodišnju kćerku, pa sebe

MODRIČA - Goran Mišanović (29) iz Modriče ubio je iz vatrenog oružja svoju trogodišnju kćerku, nakon čega je izvršio samoubistvo.

To su za "Nezavisne" potvrdili policijski izvori, nakon što su tijela muškarca i djevojčice pronađena danas u Mišanovićevoj kući, u Ulici Meše Selimovića, u naselju Modriča dva.

Šta je motiv ovog stravičnog čina i iz kojeg oružja je Mišanović pucao, iz policije, zasad, nisu željeli da otkriju, pošto je, kako ističu, istraga u toku.

Međutim, spekuliše se da se Mišanović, koji je bio zaposlen u Opštini Modriča, na ovaj zločin odlučio nakon bračnog brodoloma.

"Njega je, nakon niza problema koje su imali u braku, ostavila supruga. Prošle sedmice su se i zvanično razveli, a njemu je to veoma teško palo", istikao je sagovornik "Nezavisnih", koji je poznavao Mišanovića.

Navodno je Mišanović jednom prilikom svojoj supruzi i zaprijetio da će "za cijeli život zažaliti" zato što ga je napustila, ali niko nije mogao ni da nasluti da će epilog, u konačnici, biti ovako tragičan.

"Oni su se i prije razvoda više puta razilazili, pa se ona vraćala njemu. Prije razvoda je taj brak bio veoma problematičan, prilično su njihovi porodični odnosi bili narušeni. Djevojčica je s njim bila za vikend i on je uradio to što je uradio. Svi smo šokirani zbog tog njegovog čina", kazali su nam mještani Modriče, moleći nas da im ne navodimo ime.

Štaviše, sagovornik "Nezavisnih", upućen u cijeli slučaj, tvrdi da se, ni nakon razvoda, Mišanović nije mogao pomiriti s činjenicom da je njegov brak okončan.

"On je svoju sada već bivšu ženu zvao telefonom moleći je da se vrati", pojašnjava naš sagovornik.

Iz CJB Doboj nisu mogli da saopšte detalje, osim što su potvrdili da su beživotna tijela 29-godišnjaka i njegove trogodišnje kćerke pronađena u njegovoj kući danas oko 13 časova.

Uviđaj, koji do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije završen, obavljali su pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Doboj, pod nadzorom dežurnog tužioca dobojskog Okružnog tužilaštva, zajedno s ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Modriča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije