Hronika

Šokantni detalji otmice u Doboju: Žrtvu sjekli skalpelom, ima više od 40 rana

Šokantni detalji otmice u Doboju: Žrtvu sjekli skalpelom, ima više od 40 rana
Foto: Ilustracija | Šokantni detalji otmice u Doboju: Žrtvu sjekli skalpelom

DOBOJ –Dobojliji B.F. (23) tokom otmice u tom gradu svučena je odjeća i zvjerski je sječen skalpelom, te su neke posjekotine bukvalno do kosti, a policija u vezi tim uhapsila je njegove sugrađane Zlatana B. (30), Sašu P. (25) i tek punoljetnog Alena S.

Kako "Nezavisne" saznaju ovaj monstruozan čin desio se 15. oktobra kada su ga tokom dana napadači u Ulici Nikole Pašića nasilno ugurali u automobil i odvezli u šumu gdje je mučen dok se nije onesvijestio, te je zadobio više od 40 rana.

Policija je o svemu obaviještena od ljekara iz bolnice "Sveti apostol Luka", nakon što je porodica dovela žrtvu sa brojnim posjekotinama.

Kako saznajemo policija istražuje motiv iživljvanja nad mladićem, koji je u velikom stahu za život zbog čega istažiocima nije dao potrebne informacije o tome šta mu se desilo ali su istragom policajci došli do šokantnih informacija.

Policija je utvrdila da su osumnjičeni žrtvu ugurali u automobil, gdje su ga Saša i Alen tukli a za volanom je bio Zlatan B.

Po dolasku na zabačenu lokaciju u Gornjoj Paklenici, dvojica su ga držala ga dok mu je Zlatan skinuo veš.

Nakon toga mu je ruke vezao plastičnim jednokratnim vezicama, a potom mu je skalpelom osumnjičeni Zlatan nanio više povreda po cijelom tijelu, dok žrtva nije izgubila svijest.

Potom su ga napadači ostavili a kada je došao sebi, mladić je krenuo putem i sreo mještana od kojeg je tražio pomoć te nazvao porodicu koja ga je odvela u bolinicu.

Kako je navedeno iz Policisjke uprave Doboj, osobe Z.B., S.P. i A.S. iz Doboja uhapšene su zbog sumnje da su sugrađanina B.F. oteli i zlostavljali dok nije ostao bez svijesti.

"Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana kojeg koristi Z.B. prilikom čega su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima, manja količina opojne droge i municije", navodi se u saopštenju. Iz Policijske uprave su rekli da su navedene osobe predate u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije