Hronika

Šokirani čitaoci iz Slavonskog Broda: Jaka eksplozija, sve se treslo

Šokirani čitaoci iz Slavonskog Broda: Jaka eksplozija, sve se treslo
Foto: index.hr | Šokirani čitaoci iz Slavonskog Broda: Jaka eksplozija, sve se treslo

BROD - Do snažne eksplozije došlo je večeras u Rafineriji nafte u Brodu, a nekoliko radnika je povrijeđeno i u toku je njihova hospitalizacija.

Šokirani čitaoci iz Slavonskog Broda počeli su javljaju svoje doživljaje. 

"Jaka eksplozija. Prije nekoliko trenutaka zatresla prozore", napisala je jedna čitateljica portala 24 sata.hr, dok je druga istakla da se zgrada jako zatresla.

"Kuća nam se zatresla, čula se eksplozija i minutu je trajao taj zvuk. Kao da je voz iskočio iz šina. Katastrofa", napisala je čitateljica. 

"Sjedili smo za kompjuterom i slušali muziku. Najednom se osjetio jak udarac na prozoru. Mislili smo da neko kuca jer je muzika bila preglasna. Prepali smo se. Pogledali smo ispred prozora, ali nije bilo nikoga", rekla je stanovnica Slavonskog Broda.

"Sve se zatreslo u Slavonskom Brodu. Mislili smo da je potres, ali je djelovalo poput eksplozije. Strašno", kazao je drugi svjedok.

"Cimer i ja smo radili u sobi i odjednom su se zatresli prozori i začula jaka eksplozija, nakon toga je neko njemu na mobitel poslao snimak", javio je ta RTL čitalac iz Slavonskog Broda. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije