Hronika

Spriječen nezakonit promet 105 kilograma smjese za nargilu

Spriječen nezakonit promet 105 kilograma smjese za nargilu
Foto: N.N. | Spriječen nezakonit promet 105 kilograma smjese za nargilu

SARAJEVO - Pripadnici Jedinice granične policije Dobrljin spriječili su nezakonit promet 105 kilograma smjese za nargilu na području Bosanske Krupe.

Roba je otkrivena juče u okviru akcije "Lula" prilikom kontrole "mercedesa", u kojem se nalazilo lice čiji su inicijali M.B. i J.B, koje je upravljalo vozilom.

Smjesa za nargilu je privremeno oduzeta, a protiv J.B. i M.B. će Tužilaštvu BiH biti dostavljen izvještaj o krivičnom djelu nedozvoljen promet akciznih proizvoda, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Službenici Jedinice granične policije Zvornik predali su danas Agenciji za istrage i zaštitu BiH državljanina Srbije sa inicijalima G.D. za kojim je tragano zbog krivičnih djela primanje dara i drugih oblika koristi i zloupotreba položaja ili ovlaštenja.

Državljanin Srbije kontrolisan je na ulasku u BiH na graničnom prelazu Karakaj.

Dan ranije, 26. maja, službenici Jedinice granične policije Brod su, prilikom izlaska iz BiH, na prelazu Brod uhapsili LJ.M. koju potražuje Osnovni sud u Banjaluci radi izdržavanja kazne zatvora, te B.H. za kojom je tragao Osnovni sud u Srebrenici zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

LJ.M. je predata službenicima Sudske policije Doboj, a B.H. Policijskoj stanici Brod.

Pripadnici Jedinice granične policije Kamensko juče su Policijskoj upravi Tomislavgrad predali državljanina BiH i Hrvatske čiji su inicijali A.K. za kojim je ta uprava raspisala potragu zbog teške krađe.

On je kontrolisan na ulasku u BiH na prelazu Prisika.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo u petak, 24. maja, pripadnici Granične policije BiH su na letu iz Stokholma uhapsili lice sa inicijalima A.T, koje Opštinski sud u Bugojnu potražuje zbog krivičnih djela nasilničko ponašanje, prikrivanje i oštećenje tuđe stvari.

Uhapšeni je predat službenicima Odjeljenja sudske policije u Kantonu Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije