Hronika

Srpčanin optužen za ubistvo snahe

Srpčanin optužen za ubistvo snahe
Foto: N.N. | Srpčanin optužen za ubistvo snahe

BANJALUKA - Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Neđeljka Popadića, iz mjesta Sitneši, opština Srbac zbog krivičnog djela "Ubistvo".

On se sumnjiči da je dana 31.03.2019.godine oko 19,35 časova, u porodičnoj kući u mjestu Sitneši, opština Srbac, nakon kraćeg verbalnog sukoba, upotrebom vatrenog oružja počinio krivično djelo ubistvo na štetu Ilijane Popadić.


Vezana vijest: Porodična tragedija u Srpcu: Tri metka sasuo u snahu


"Dana 31.03.2019. godine, oko 19,35 časova, u porodičnoj kući, u mjestu Sitneši broj 28, opština Srbac, nakon kraće verbalne svađe sa svojom snahom, oštećenom P. I., osumnjičeni se popeo na drugi sprat kuće odakle je iz svoje spavaće sobe uzeo pištolj marke "ČZ M-83 Browning"fabričkog broja 058426, kalibra 7,65 mm, vlasništvo osumnjičenog, a zatim sišao na prvi sprat kuće gdje se nalazila oštećena P.I. gdje je osumnjičeni u namjeri da liši života oštećenu P. I. iz pištolja marke "ČZ M-83 Browning", fabričkog broja 058426, kalibra 7,65 mm, ispalio u pravcu oštećene P.I. četiri metka, čija zrna su pogodila oštećenu P. I. u tijelo, u predjelu grudi, lijeve ruke, leđa i glave, usljed čega je oštećena zadobila četiri prostrelne rane i jednu ustrelnu ranu, usljed čega je oštećena P. I. preminula na licu mjesta", stoji u optužnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije