Hronika

Stabilno stanje izbodenog muškarca u Banjaluci

Stabilno stanje izbodenog muškarca u Banjaluci
Foto: N.N. | Stabilno stanje izbodenog muškarca u Banjaluci

BANJALUKA - Tridesettrogodišnji muškarac čiji su inicijali B.Z, koji je noćas u Banjaluci zadobio ubodne rane grudnog koša, zbrinut je i za sada je stabilno, rekao je načelnik Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC) Dragan Rakanović.

Rakanović je istakao da je u planu njegovo premještanje u Službu za torakalnu hirurgiju.

Pacijent je u 00.45 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka dovezen u Urgentni centar, saopšteno je iz UKC-a.

Službenici banjalučke Policijske uprave uhapsili su danas lice iz Banjaluke čiji su inicijali Z.V. zbog sumnje da je u stanu u ovom gradu nožem nanijelo povrede tridesettrogodišnjaku.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je saopšteno da se incident desio oko 00,30 časova.

"Zlatko Vidović, rođen 1980. godine, iz Banjaluke, upotrebom noža nanio je tjelesne povrede oštećenom  Z.B.  rođenom 1986. godine, iz Banjaluke", saopšteno je iz OJT.

Uviđaj na licu mjesta  obavio  je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Aleksandar Simonović, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije