Hronika

Stanari obavijeni tugom zbog smrti mladog motocikliste

Stanari obavijeni tugom zbog smrti mladog motocikliste
Foto: Avaz / Facebook | Stanari obavijeni tugom zbog smrti mladog motocikliste

STANARI - Motociklista Bojan Baćić (21) iz Stanara poginuo je u četvrtak naveče kada se motociklom suzuki sudario s golfom 5 u mjestu Ostružnja Gornja u blizini svoje kuće.

U ovoj nesreći, kako nam je potvrđeno, vozač golfa Veljko S. i njegova supruga Draženka S. prošli su s lakšim povredama.

Prema prvim informacijama, motociklista koji je išao iz pravca Stanara prema Doboju izlazeći iz krivine prešao je u suprotnu saobraćajnu traku i sudario se s automobilom.

Međutim, tačan uzrok stravične nesreće utvrdiće policijska istraga.

Usljed siline udara motociklista je odbačen nekoliko metara dalje te je na mjestu nastradao, dok je automobil odbačen na bankinu na drugoj kolovoznoj traci.

U Policijskoj upravi Doboj, navodeći inicijale učesnika nesreće, kazali su da se sudar desio na regionalnom putu Stanari - Doboj oko 19.40.

"Policija je obavila uviđaj na mjestu nesreće, a povrijeđeni V.S. i D.S. prevezeni su u Dom zdravlja u Stanarima, gdje su se ljekari izjasnili da su oni lakše povrijeđeni. Uzrok i druge okolnosti pod kojima se desila nesreća biće poznati nakon istrage", kazala je Dragana Kerkez, portparol PU Doboj.

Mladi Baćić, kako saznajemo, bio je strastveni ljubitelj dvotočkaša i član Moto-kluba "Alpha Team" Doboj.

Za njega poznanici imaju samo riječi hvale te su se nakon tragedije sa nevjericom opraštali od njega na društvenim mrežama.

"Bio si najsjajnija, najbolja 'zvezda' našeg kluba. Sada si na nekom drugom mestu, ali tvoj sjaj nikada neće biti neprimetan, nego ćeš sa neba kao naša zvezda sijati još jače, a tvoj osmeh će zauvek odjekivati u našim srcima!", napisali su, između ostalog, iz MK "Alpha Team" Doboj.

Zahvalili su mu za, kako su istakli, predivne dane kojima je uljepšao njihove živote i svu dobrotu koju je dijelio s njima.

"Sada si anđeo koji će zauvek paziti na nas sa nekog boljeg mesta, sa mesta gde pravda postoji! Otišao si, a nismo se pozdravili, nismo ti stigli reći koliki si čovek zaista bio, ali ovo nije zbogom, nije zauvek. Čast nam je što si bio deo nas, deo naših života, čast nam je što smo imali takvog prijatelja, čast nam je što smo te poznavali, ali nam je neizmerno žao što te nismo uspeli sačuvati. Nismo te uspeli sačuvati od zla, ali ti obećavamo da ćemo te sačuvati od zaborava", napisali su iz MK "Alpha Team".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije