Hronika

Starac bludničio nad djevojčicom?

Starac bludničio nad djevojčicom?
Starac bludničio nad djevojčicom?

VELIKA KLADUŠA - Sedamdesetosmogodišnji I.N. iz Velike Kladuše priveden je i osumnjičen za bludne radnje nad 14-godišnjom djevojčicom, a policija utvrđuje da li su te sumnje utemeljene.

Prethodno se policiji obratio mještanin M.E. i prijavio da je od kuće otišla njegova četrnaestogodišnja komšinica.

Policijska patrola potom odlazi na teren, gdje zatiče T.A. (33), majku djevojčice, koja je kazala da sumnja da joj je kćerka kod I.N.

Policajci su zatim otišli kod starca i on im je rekao da je istina da je maloljetnica bila kod njega, ali da je u međuvremenu otišla.

"U razgovoru sa I.N., te uz njegov pristanak, pregledana je kuća i djevojčica nije pronađena. Međutim, sutradan ujutru I.N. je dovezao četrnaestogodišnjakinju u Policijsku stanicu Velika Kladuša, te izjavio da je djevojčica došla kod njega oko tri sata ujutro", saopšteno je iz policije.

Nezvanično saznajemo kako je maloljetnica izjavila da ju je I.N. namamio i pokušao seksualno napastvovati, a prema tim informacijama, starac je navodno priznao kako je između njih bilo dodira.

"Dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela bludne radnje nastavljaju istražioci Odjeljenja kriminalističke policije Policijske stanice Velika Kladuša", naveli su iz MUP-a USK.

Starac je, nakon kriminalističke obrade, predat na dalje postupanje nadležnom Tužilaštvu USK.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije