Hronika

Stari znanac prijedorske policije pao zbog paljenja kombija

Stari znanac prijedorske policije pao zbog paljenja kombija
Foto: N.N. | Stari znanac prijedorske policije pao zbog paljenja kombija

PRIJEDOR - Renato Marjanović (32) iz Prijedora, koji je policiji poznat odranije, uhapšen je zbog sumnje da je u ovom gradu zapalio kombi, a motiv zasad nije poznat.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv njega će biti podnesen izvještaj koji ga tereti za izazivanje opšte opasnosti.

Paljenje kombija prijedorskoj policiji prijavljeno je u nedjelju u sitne sate, odnosno oko 2.30, nakon što je vozilo izgorjelo u Ulici Đure Salaja.

"Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni R.M. otvorenim plamenom i zapaljivom tečnošću zapalio prednji dio kombija, koji je usljed širenja plamena u potpunosti izgorio", saopšteno je iz prijedorske policije.

Policija je već nekoliko puta dosad imala posla zbog Marjanovića. Recimo, početkom ovog mjeseca objavljeno je da je od njega oduzet folksvagen turan, nakon što je, tokom kontrole saobraćaja, utvrđeno da za neplaćene kazne duguje 15.885 maraka.

Podsjetimo, Marjanović je u žižu javosti dospio u martu 2019. godine kada je maltretirao i vrijeđao povratnika, sugrađanina bošnjačke nacionalnosti. Snimak torture objavio je na svom Facebook profilu, nakon čega je uhapšen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije