Hronika

Stravično: Žena poginula na stajalištu, vozač povrijeđen

Stravično: Žena poginula na stajalištu, vozač povrijeđen
Stravično: Žena poginula na stajalištu, vozač povrijeđen

BANJALUKA - Jedna osoba je poginula, a jedna teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, u mjestu Prijakovci.

Kako nezvanično saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozač automobila pežo 207, idući iz pravca Banjaluke, prešao u suprotnu traku i naletio na kamion "Škorić transa" iz Laktaša, a koji je išao iz Prijedora, te ga udario u lijevu stranu.

Goran Narančić, vozač kamiona, pokušavajući da izbjegne sudar, uletio je u autobusko stajalište i tom prilikom usmrtio stariju ženu, čiji identitet do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije bio poznat.

Oba vozila sletjela su s puta, a povrijeđeni šofer pežoa, čiji identit takođe nismo uspjeli saznati, prevezen je u bolnicu u Banjaluci. Kako saznajemo, zadobio je teške tjelesne povrede.

Da se radi o stravičnoj nesreći potvrđuje i činjenica da su povrijeđenog vozača pežoa morali izvlačiti vatrogasci iz auta.

I na kamionu je pričinjena velika šteta, a od siline udara "pokosio" je i kućicu koja stoji na autobuskom stajalištu.

Mještani Prijakovaca šokirani stravičnim prizorom kažu da je izbjegnuta još veća tragedija, s obzirom na to da je na samo nekoliko minuta prije na tom istom autobuskom stajalištu stajalo desetak djece.

"Samo što su djeca ušla u autobus, desila se ova nesreća. Poznavao sam nesrećnu ženu iz viđenja, ona je iz Trna, a u Prijakovce je dolazila da služi dedu Đuru i na taj način se prehranjivala", priča mještanin, koji nije želio da mu navodimo ime.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije