Hronika

Rodbinske nesuglasice rješavao metalnom šipkom

Rodbinske nesuglasice rješavao metalnom šipkom
Foto: N.N. | Strica istukao metalnom šipkom

DERVENTA - Bojan B. (34) iz Dervente uhapšen je nakon što je metalnom šipkom istukao svog strica Novu B. (56), saznaju "Nezavisine".

Naime, kako kažu naši izvori, u pitanju su rodbinske nesuglasice, koje su dovele do sukoba u kojem je Novo B. zadobio povrede po cijelom tijelu.

Incident se dogodio u srijedu naveče na lokalnom putu u selu Miškovci, gdje oni žive.

Bojan B. je metalnom šipkom, koja mu se našla u rukama, izudarao strica, koji je upućen na pregled u Dom zdravlja Derventa, a potom zbog težine povreda u Bolnicu "Sveti apostol Luka" u Doboju.

Saznajemo da je napadu prethodila svađa između njih dvojice te da su njihovi odnosi već duže vrijeme poremećeni.

Mještani Miškovaca pričaju da je Bojanu B. stric već duže vremena išao na živce zbog nekih ranijih razmirica.

"Bojan je inače kratkog fitilja i malo mu fali da plane. Te večeri sreli su se na putu. Novo je trebalo da vozi drva komšiji, a kada se sreo sa sinovcem došlo je do svađe. Bojan je u jednom momentu zgrabio neku šipku i počeo da tuče strica. Udarao ga je po glavi, rukama i nogama. Kažu da ga je baš dobro premlatio. Čula sam da je Novi polomljena i ruka, ali nisam sigurna da je to tačno", rekla je jedna mještanka Miškovaca.

Prema njenim riječima, Novo B. je miran i povučen čovjek, koji živi sam u posljednje vrijeme i radi na dnevnicu.

"Vuče ljudima drva, kosi drugima livade i održava lokalno groblje. Čovjek za primjer i s njim niko nije imao sukobe. Ne znam šta se desilo između njega i Bojana", rekao je naš sagovornik.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da im je u četvrtak prijavljeno da je B.B. iz Dervente metalnom šipkom izudarao sugrađanina N.B. na lokalnom putu u selu Miškovci.

"Policija iz Dervente radi na utvrđivanju uzroka teškog napada, koji se desio u srijedu uveče na lokalnom putu u selu Miškovci, na području Dervente. Policija je o svemu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio da slučaj ima obilježje krivičnog djela tjelesna povreda", kazali su iz PU Doboj.

Saznajemo da je Bojan B. nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije