Hronika

Sudar golfa i traktora, dvoje povrijeđenih

Sudar golfa i traktora, dvoje povrijeđenih
Foto: Ilustracija | Sudar golfa i traktora, dvoje povrijeđenih

SRBAC – Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u mjestu Кukulje, u opštini Srbac, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Povrijeđeni su Z.V. koji je upravljao sa putničkim automobilom VW Golf, kao i vozač N.T. radne mašine traktor marke ''IMT 539''.

"Na lokalnom putu Razboj Ljevčanski – Кosjerovo, u mjestu Кukulje, opština Srbac, 29.11.2020. godine u 17,22 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali Z.V. iz mjesta Donji Кladari, opština Srbac sa putničkim automobilom marke VW Golf i N.T. iz mjesta Кukulje, opština Srbac sa radnom mašinom traktor marke IMT 539", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Nakon ukazane pomoći u prostorijama SHP Srbac, vozač radne mašine traktora marke ''IMT 539'' N.T. je prevežen na dalje liječenje u prostorije Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Srbac, a o navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije